akitio t3t adapter

AKiTiO T3T Thunderbolt 3 naar Thunderbolt 2/1 Adapter

69,00
Prijs in spaarpunten: 69 punten
AKIT1001
(momenteel) niet leverbaar

Mac en Windows gecertificeerde Thunderbolt 3 naar Thunderbolt 2-1 Adapter.

Via deze adapter kun je Thunderbolt 1 en 2 (Mini DisplayPort connector) apparaten aansluiten op een computer of laptop met Thunderbolt 3 (USB-C connector).

De adapter bevat een USB-C Male kabel van 20cm met plug (TB 3) en een Mini DisplayPort connector (TB 2/1) op de adapter. Voor het aansluiten van Thunderbolt 2 of 1 apparaten is een apart verkrijgbare Thunderbolt kabel nodig met aan beide zijden een Mini DisplayPort plug.

De T3T adapter is Bus Powered en levert de benodigde stroom aan aangesloten apparaten die Bus Powered afhankelijk zijn. De adapterbehuizing is compact en gemaakt van duurzaam ABS kunststof.

Eigenschappen:

  • Data transfer snelheden tot 40 Gbps (TB3)
  • Afmetingen: 8,5 x 5,6 x 1,6 cm
  • Compatibel met Windows 7 en hoger
  • Compatibel met MacOS 10.12 en hoger
  • 2 jaar garantie

Info m.b.t. Thunderbolt audio interfaces:

Alvorens de AkiTio T3T adapter in ons assortiment op te nemen hebben wij het apparaatje uitgebreid getest o.a. met diverse Mac en Windows compatibel Thunderbolt audio interfaces, zoals diverse Focusrite Clarett modellen en UAD Apollo.

Waar een Apple Thunderbolt adapter veelal faalt vanwege een ingebouwde blokkade voor andere hardware dan die van apple, doet de AkiTio T3T probleemloos wat hij moet doen!

Voor Windows computers en laptops met Thunderbolt 3 is het overigens wel zaak dat de Thunderbolt 3 Firmware en driver op orde zijn, anders werkt de adapter niet. Tests hebben uitgewezen dat de adapter probleemloos functioneert wanneer de Thunderbolt 3 controller is/wordt voorzien van NVM Firmware 21 en PD Firmware 1.07.06 (zie de onderstaande afbeeldingen).


TB firmware Clarett TB

Onze DawBooks, DawDesks en DawRacks met Thunderbolt 3 voldoen uiteraard aan alle eisen en werken perfect samen met de AkiTio T3T en alle Windows compatibel Thunderbolt audio interfaces.