Snel iets weten? Bel 013-7110319

Beoordelingen

*****

Beste Vmusic Pro,

Mijn DawBook N17 is in goede staat gearriveerd. Bedankt voor de zorgvuldige verpakking! De DawBook is supersnel en Cubase draait als een zonnetje. Nogmaals hartelijk dank!

*****

Wil even laten weten dat ik uitermate tevreden ben over m'n nieuwe DAWBook 568Q : mijn Ableton avontuur kan hier eindelijk voluit gaan dank zij een krachtig en stabiel systeem onder de motorkap...
Geen overbodige luxe na 'n jaar gerotzooi op m'n oude systeem. Dit materiaal inspireert motivatie en werkplezier: duidelijk een meerwaarde!

Ook: top service die vertrouwen wekt: bedankt!

PS: Ik zag jullie ruim 'n jaar geleden vernoemd in het blad Interface en m'n nieuwsgierigheid was gewekt. Dus heb ik dit goede spoor maar gevolgd :-)

*****

Ik wil jullie nog even extra bedanken. Ik ben overrompeld door mijn nieuwe dawrack x79-6core pc. Ik heb een prima draaiende machine en ik heb behoorlijk wat opgestoken van de antwoorden op mijn vragen.
Ik wist niet een dat ik virtuele instrumenten gedeeltelijk op de ene en andere drive kon zetten. Maar ook dat lukt zie ik nu.

Geweldig! !!!!

*****

proficiat met je uitstekende naservice en je producten 2 maal een oplossing gevraagd en s'anderendaags antwoord en een oplossing,dat is pas service na verkoop,top!!!

*****

Mijn nieuwe Vsystem Pro audio-pc is een geweldige vooruitgang t.o.v. mijn vorige computer !!

Met name bij het audiodeel merk ik enorm verschil. Het is allemaal veel krachtiger en sneller. Ik kan veel meer instrumenten via de sound libraries laden, daardoor kan ik meer horen en meer experimenteren met de geluiden/instrumenten instellingen. Het laadt zich veel sneller en het blijft stabiel (mijn vorige pc gaf de laatste tijd veel problemen als hij zwaar belast werd) en bij gebruik van meerdere instrumenten werd het te vlug een geluidsbrij. Dat is nu heel anders. Ik kan nog niet goed checken hoeveel afzonderlijke sound libraries/instrumenten ik maximaal tegelijk met een goede klank kan gebruiken maar het is beduidend véél meer en allemaal beter dan ik gewend was. Dit werkt veel plezieriger en vlotter. Ben hier dus zeer zeer blij mee!

Ik ben ook blij met alle aanpassingen (de dual boot, het weghalen van alle overbodige windows zaken in het audiodeel, de installatie van de EWQL library en Finale enz.).
Jullie service en uitleg/advies vind ik daarnaast helder en goed.
Wat mij betreft mogen jullie mijn toekomstige studio (als ik ooit miljonair
wordt..) samenstellen.

*****

Om te beginnen, een compliment.
Wat een super service, een gedetailleerde configuratie, en super dat alle vragen zo goed zijn beantwoord. Ik ben echt onder de indruk, mijn complimenten..

Wat een beest van een computer is mijn Dawdesk X79-6CORE zeg, bloedje snel, en hij draait als een zonnetje. Ik ben nu met een track bezig, zit op de 40 sporen, die zitten vol met effecten, en ableton loopt op 30%.... WAUW !!!!

Rest mij alleen nog dit: heel erg bedankt voor de uitmuntende service, en de goeie zorgen.
En mocht iemand in mijn vriendenkring of naaste kennissen ook een top systeem gebouwd willen hebben, dan zijn jullie degene die ik ze ga aanbevelen.

*****

Heb mijn VMusic Pro laptop van de week netjes laten upgraden met wat extra componenten en hij loopt beter en sneller dan ooit van te voren!

Super persoonlijke service ook, zoals altijd. Na het ophalen had ik nog wat kleine vraagjes en die werden via e-mail weer super snel beantwoord. VMusic Pro is niet voor niets mijn go-to bedrijf voor audio laptops!

*****

Ik heb zojuist mijn vijfde vsystem pro computer ontvangen en zoals steeds in de afgelopen 10 jaar dat ik klant ben, werkt het allemaal weer vlekkeloos. Trouwens, die software installatie service van jullie vind ik echt een uitkomst. Het kost wel wat, maar ik kon wel meteen aan het werk en hoefde zelf niets meer te doen. Tijd is geld in mijn geval, dus prima toch?

*****

Wat een service bieden jullie zeg, gewoon top! Mijn vsystem computer loopt als een zonnetje, nog nooit zo'n snel en stabiel systeem gehad. En de spullen die ik er op jullie advies bij heb besteld waren lekker snel in huis en voldoen ook perfect, ben er heel blij mee.

*****

Ik zou me werkelijk geen raad weten als jullie bedrijf er niet was! Werkelijk ieder probleem weten jullie op te lossen en gegeven adviezen kloppen gewoon altijd. Als er een keer wat is met mijn Vsystem Pro computer of laptop, of als mijn muzieksoftware niet doet wat ik verwacht, wordt ik altijd supersnel geholpen en dat is voor mij echt goud waard.

Ik heb wel eens ergens anders wat gekocht op dit gebied, maar mijn ervaring heeft geleerd dat echt niemand de kennis in huis heeft zoals jullie.

Keep up the good work en.. noteer mij maar alvast voor mijn volgende aankoop!

Laden...