iZotope Music Production Suite

859,00
Prijs in spaarpunten: 859 punten
10-MPS

Digitaal product, bestaande uit een licentiecode en een download link..

MPS logoMusic Production Suite promo logo


iZotope Music Production Suite combineert de 6 krachtigste muziek productie tools die iZotope in haar leveringsprogramma heeft:

 1. Ozone 8 Advanced
 2. Neutron 2 Advanced
 3. RX6 Standard
 4. Nectar 2 Production Suite
 5. VocalSynth
 6. Trash 2 Expanded

Deze bundel omvat de beste mixing-, mastering-, vocale productie- en audio reparatie tools die de muziekindustrie heden ten dage te bieden heeft en bestaat uit maar liefst 34 plug-ins die in de losse verkoop een waarde vertegenwoordigen van meer dan € 1900.


Ozone 8

De toekomst in mastering

Ozone 8

Als de meest uitgebreide mastering suite die verkrijgbaar is, introduceert Ozone 8 het allernieuwste op het gebied van intelligente audiosignaal bewerking, spectrale vorming, toonbalans controle en meer. Master je audio materiaal met de tools die al meer dan 15 jaar toonaangevend zijn in de muziekindustrie. Ozone 8 is alles wat je nodig hebt voor het maken van de beste master. Ozone 8 is eventueel ook los verkrijgbaar.


Neutron 2

De slimme manier van mixen

Neutron 2 Bereik een heldere, goed gebalanceerde mix met de innovatieve nieuwe mix- en analyse tools die Neutron aan boord heeft. Heb controle over alle aspecten van je muziek, van het visuele geluidsbeeld van je tracks tot aan de totale balans van je mix.

Met krachtige nieuwe features als Track Assistant en Masking Meter bereik je met Neutron snel een optimaal startpunt, identificeer je overlappende- en probleemfrequenties en heb je volledige controle over je mix. Neutron 2 is eventueel ook los verkrijgbaar.


RX6

De wereldstandaard in audio reparatie en restauratie

RX6 Vertrouwd door de beste audioprofessionals over de hele wereld, is RX gebaseerd op jarenlang uitgebreid onderzoek op het gebied van geavanceerde digitale signaalverwerking en machine learning. RX 6 biedt geavanceerde technologieën voor postproductie zoals het verwijderen van microfoon bijgeluiden, dialoogisolatie en storende geluiden veroorzaakt door wind. Het introduceert ook creatieve benaderingen van eeuwenoude muziekopnameproblemen zoals microfoon overspraak, sisklanken, mondklikken en ademhalingen. RX6 is eventueel ook los verkrijgbaar.


Nectar 2

De wereld is je instrument

Nectar 2 Breng zangstemmen tot leven met de enige complete set tools die speciaal is ontworpen voor stemgeluid. Of je nu aan het opnemen of aan het mixen bent, Nectar 2 levert professionele vocalen in een oogwenk. Nectar 2 is eventueel ook los verkrijgbaar.VocalSynth

Denk buiten de vox

VocalSynth Iconische vocale geluiden uit de afgelopen decennia en de wildste stemgeluiden in je hoofd zijn eindelijk binnen handbereik. Breng een zangstem voorbij de limiet met vier re-synthese-engines: Vocoder, Talkbox, Polyvox en Compuvo, samen met expressieve vocale effecten en vele controlemogelijkheden met een grote impact. VocalSynth is eventueel ook los verkrijgbaar.
Trash 2

Vervormen, verminken en transformeren

Trash 2 Trash 2 is een plug-in die helemaal klaar is voor een krachtig nieuw tijdperk in audio-verminking, vervorming en experimenten. Met deze tool creëer je zowat alle denkbare sonische chaos. Trash 2 is eventueel ook los verkrijgbaar.

Audio software

Compatibel met:
 • Windows
 • Mac OS X
Plugin formaten:
 • AAX Native 64 bits
 • 64-bit en 32-bit
 • VST
 • VST3
 • Audio Units
 • AAX Native
Effect type:
 • Audio Repair & Restoration
 • Distortion & Transformation
 • Mastering
 • Mixing
 • Vocal Effects & Synth
 • Bundel met diverse effecten