Presonus Studio One 6 Professional Upgrade (van oudere Professional)

139,00
Prijs in spaarpunten: 139 punten
2778400316
Leverbaar
+

Omschrijving


UPGRADE VAN EERDERE STUDIO ONE PROFESSIONAL NAAR STUDIO ONE 6 PROFESSIONAL

Studio One 6 professional maakt creëren snel en gemakkelijk met alles wat je nodig hebt om op te nemen, produceren, mixen, masteren en live uitvoeren, allemaal in een enkele intuïtieve toepassing met een aanpasbare interface waarmee u zich kunt concentreren op de taak. Maak razendsnel killing beats met geïntegreerde patroonbewerking en live looping. Studio One's baanbrekende drag-and-drop workflow maakt het zeer intuïtief en snel te gebruiken; van het toevoegen van effecten tot het uitlijnen van drums, drag-and-drop stroomlijnt productietaken. Componeer met behulp van bekroonde notatie. Voeg geluid toe aan video's met de gloednieuwe Video Track. Complete albums maak je naadloos met je sessiebestanden. En met de innovatieve Show Page neem je alles mee naar het podium of de stream. Of u nu voor het eerst opneemt of een doorgewinterde professional bent, Studio One maakt het leven van elke maker gemakkelijker.


Wat is er nieuw in versie 6?

  • Aanpasbare gebruikersinterface. Toon of verberg bijna elk hulpmiddel en functie van de gebruikersinterface met de nieuwe aanpassingseditor.
  • Slimme sjablonen. Smart Templates bieden essentiële toolsets voor de betreffende taken, van basisopname tot het mixen van stems, van het masteren van een album tot het opzetten van een live-show.
  • Global Lyrics Support. Voeg teksten toe aan uw partituren, songs, producties en live optredens met de gloednieuwe Global Lyrics Track!
  • Global Video Track. Het gloednieuwe video spoor biedt een intuïtieve video workflow dankzij de bekende drag and drop functionaliteit die Studio One beroemd heeft gemaakt.
  • Track Presets. Sla elk aspect van een bepaald spoor of kanaal op om het direct op te roepen, zelfs voor meerdere geselecteerde sporen/kanalen.
  • Geavanceerde integratie met PreSonus Sphere. Studio One 6 verdiept de integratie tussen uw desktop applicatie en uw PreSonus Sphere Workspaces met handige sharing opties en ingebouwde synchronisatie opties direct vanuit de Studio One Browser.


Wordt geleverd in de vorm van een activerings/registratiecode. Na registratie in je Presonus account kun je de software en alle toebehoren downloaden en installeren.