Product filters Product filters

Virtual FX (plug-ins)

29,00

Micro is een perfecte filter plug-in die even gemakkelijk glad en smeuig kan klinken als rauw overstuurd tot zelf-oscillerend. Deze filter bevat Low-Pass en High-Pass modellen en een Envelope Follower om de cut-off frequentie te moduleren.


49,00

De vetste professionele filter plug-in met 27 types zelfoscillerende filtertypes. De klank is vet en rauw en zeker niet 'goedkoop' en 'digitaal'.


109,00

Naast een perfect gemodelleerde klassieke Tape Delay, biedt deze professionele plug-in tevens Echo, Chorus, Flanger, Phaser en Scratch effecten.


109,00

Een professionele digitale filter plug-in met een analoog karakter, die een vrachtlading aan mogelijkheden biedt en is voorzien van een unieke gebruikersinterface. Volcano 2 is de absolute top in zijn klasse.


129,00

Professionele multiband distortion en saturation plug-in, geïnspireerd door het vintage geluid van buizen, tape en gitaarversterkers.


149,00

Fabfilter Pro-C 2 is een compressor plug-in van hoge kwaliteit met diverse compressiesoorten en een innovatieve, gemakkelijk te bedienen interface.


149,00

Deze professionele plug-in herkent sisklanken in stem- en zangopnamen feilloos en onderdrukt ze op transparante wijze.


149,00

FabFilter Pro-G Gate/Expander plug-in biedt alles waar je op hoopt: perfect geconstrueerde algoritmes, volledige controle over 'side chaining' en 'channel linking', excellente meters en een perfecte bedieningsinterface.


149,00

Een professionele Equalizer plug-in voor mixing en mastering met de best mogelijke geluidskwaliteit en een prachtige innovatieve gebruikersinterface.


169,00

Een van de allerbeste professionele Multiband Compressor/Expander plug-in's die geen extra latency toevoegt. Masteren was nog nooit zo eenvoudig!


169,00

De best klinkende en de gemakkelijkst te bedienen Reverb plug-in die op dit moment verkrijgbaar is. Compatibel met Mac, Windows, VST en Pro Tools.


169,00

Een onmisbare Mastering plug-in welke zorgt voor maximale output met behoud van een volkomen transparante sound.