services-logo

Remote Service en Update Abonnement - FIXED 12

38,00
VPS0110

Digitaal product, bestaande uit een licentiecode en een download link..

Omschrijving

Koop je een nieuwe DawBook, DawDesk of DawRack of heb je deze recent aangeschaft?

Dan kun je gebruik maken van onze unieke Remote Update en Service abonnementsdienst!

Met een FIXED-12 abonnement heb je 1 jaar lang geen omkijken meer naar het downloaden en installeren van updates voor je hardware en toepassingssoftware*. Tevens wordt je systeem periodiek opgeschoond en worden eventuele software- en systeemproblemen voor je opgelost**, snel en veilig via een verbinding op afstand volgens de unieke 'Teamviewer' methode.

teamviewer-logo

Het werkt uiterst simpel: je start op het afgesproken tijdstip de TeamViewer toepassing, wij maken via het internet verbinding met je systeem en gaan vervolgens aan het werk. Je kunt tijdens de werkzaamheden desgewenst meekijken, wat bijzonder leerzaam kan zijn! Via de ingebouwde chat functie kun je vragen stellen of opmerkingen plaatsen, maar ook een geluidsverbinding is mogelijk zodat gratis met elkaar kan worden gecommuniceerd.

  • Ontdek het gemak van nooit meer leuren met je systeem en alle bijbehorende hard en software, om een probleem opgelost te krijgen!
  • Bespaar jezelf veel tijd en vermijd voortaan alle risico's die het zelf installeren van updates met zich mee kan brengen!
  • Richt je nog alleen op het leuke werk, namelijk muziek produceren - wij doen de rest!


De getoonde prijs is het bedrag dat maandelijks 1 maand vooruit wordt gefactureerd.


*) van toepassing op geïnventariseerde software bij aanvang abonnement. Aanvullend van toepassing op nadien bij ons aangeschafte softwarepakketten.

**) voor zover het kleine problemen betreft zoals foutieve instellingen. Het oplossen van substantiële problemen wordt niet gedekt door een abonnementsovereenkomst en zulke werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd tegen een overeengekomen uurtarief.