Bedrijfsinfo

Wie zijn wij ?

Vmusic Pro is een webwinkelbedrijf dat eind 2010 is voortgekomen uit Verhagen Muziek, onze voormalige fysieke winkel in de Tilburgse binnenstad die haar deuren opende in 1994 en werd opgeheven in 2010.

In dat jaar werd het wegens alsmaar toenemende drukte, ruimtegebrek en parkeerproblemen noodzakelijk om de verkoop van audioapparatuur en muziekinstrumenten af te splitsen van de verkoop en assemblage van maatwerk computerproducten en om beide bedrijfstakken onder te brengen in twee nieuwe, afzonderlijke bedrijven. Omdat daarnaast de commerciële wereld compleet aan het veranderen was - kopen en verkopen gebeurde steeds meer online - hebben we destijds het besluit genomen om ons voortaan volledig te richten op online activiteiten.

Wij zijn gehuisvest op twee verschillende locaties. Enerzijds delen wij een industriëel bedrijfspand (magazijn, werkplaats, kantoor) met ons andere bedrijf Vsystem Pro B.V. (assemblagehal, kantoren), en anderzijds beschikken beide bedrijven over een gezamenlijke klantenservice afdeling op een andere locatie, alwaar klanten op afspraak kunnen langskomen voor advies, productdemonstraties en het afhalen van bestelde producten.

Bedrijfsgegevens

 • Bedrijfsnaam: Vmusic Pro
 • Bezoekadres klantenservice (uitsluitend op afspraak):
  • Haskerlandstraat 2
  • 5045HC Tilburg
  • Nederland
  • Telefoon: +31 (0)13 711 03 19
 • KvK nummer: 18039173
 • BTW nummer: NL001308571B92

Wat zijn onze openingstijden ?

Onze webwinkel is uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Hoe en wanneer zijn wij bereikbaar ?

 • Wij zijn telefonisch bereikbaar van MA t/m VR tussen 12:00 tot 17:00.
 • Je kunt ons mailen via de pagina Contact op deze website.

Hoe zit het met bezoeken en afhalen ?

Een bezoek brengen aan onze afdeling Klantenservice, bijvoorbeeld voor advies, product demonstraties of het afhalen van bestellingen, kan uitsluitend op afspraak!

Wat doen wij ?

Sinds jaar en dag zijn wij specialist op het gebied van computer gerelateerde audio- en muziekproductie en bezitten wij als geen ander de kennis die noodzakelijk is om klanten adequaat en op neutrale wijze te kunnen adviseren en bedienen. De wereld van computers en muziekproductie wordt met de dag complexer, dus hebben klanten nu meer dan ooit de behoefte aan één aanspreekpunt waar zij voor alle mogelijke hard- en software aankopen terecht kunnen, waar alle vragen worden beantwoord en waar altijd een oplossing voorhanden is.

Wij leveren ondermeer high end maatwerk DAW Computers en Laptops, innovatieve computerproducten en zowat alles op het gebied van DJ Gear, MIDI apparatuur, Muziekinstrumenten, Pro Audio apparatuur en Software.

Wie zijn onze klanten ?

Onze doelgroep is breed, van hobbymatige thuismuzikant tot professionele high end opnamestudio, van zolderkamer dj tot professionele live artiest en alles daartussen en omheen.

Ons unieke beloningssysteem

Voor vaste klanten hebben wij een uniek beloningssysteem, wat hen extra voordeel oplevert. Een gewone klant verandert in een vaste klant nadat een tweede bestelling via de website is afgerond. Vanaf dat moment ontvangt hij/zij beloningspunten bij elke volgende online aankoop. Deze beloningspunten kunnen worden opgespaard en zijn blijvend geldig. Beloningspunten kunnen worden gebruikt om extra kortingen te verkrijgen bij toekomstige aankopen.

Hoe snel leveren wij ?

 • Bestellingen geplaatst vóór 18:00 worden nog dezelfde dag verzonden. **
 • Bestellingen geplaatst ná 18:00 worden de volgende dag verzonden. **

Hoe zit het met service en support ?

Onze service en support zijn van een ongekend hoog niveau. Zo maken wij gebruik van de nieuwste mogelijkheden en technieken en hebben wij als enige bedrijf in onze branche een geavanceerde Hepldesk die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Na een aankoop kun je als geregistreerde helpdesk gebruiker onder meer al je vragen stellen, problemen melden, reparaties aanvragen en onze Kennis Bank raadplegen in de vorm van z.g. 'Tickets'.

Heb je een computersysteem of laptop bij ons gekocht? Dan bieden wij de mogelijkheid tot Remote Service.

**) Mits het bestelde product op voorraad ligt in ons magazijn.