Betaal- en verzendinfo

Betaalmogelijkheden

In onze shop kun je bij het afrekenen kiezen uit diverse betaalmethodes. Bij sommige betaalmethodes worden transactiekosten in rekening gebracht. Onderstaand een overzicht:


ideal-logoMet iDEAL betaal je gemakkelijk en volkomen veilig via je eigen bank. Na het selecteren van je bank en je akkoord met de bestelling verschijnt het beveiligde iDEAL betaalvenster en kun je de betaling verrichten. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven en op onze rekening bijgeschreven. Met iDeal heb je daarom een bestelling het snelst in huis!

Kosten: GEEN


ideal qr logo

Je kunt nu ook volkomen veilig betalen via iDEAL met je mobiel. Scan simpelweg de iDEAL QR-code en je bank app wordt automatisch geopend, waarna de betaling kan worden afgerond. Ook via deze methode wordt het bedrag meteen van je rekening afgeschreven en op onze rekening bijgeschreven, net zoals bij de traditionele methode.

Kosten: GEEN
mastercard logo

Betalen met een credit card is eenvoudig, veilig en geeft je meestal extra zekerheden in de vorm van verzekering tegen fraude en diefstal. Het bedrag wordt via onze betaalprovider overgeboekt naar onze rekening.

visa logo

Wij accepteren betalingen met Master Card, Visa Card en Maestro van klanten uit de EU. Voor klanten van buiten de EU, zie PayPal.


Kosten: per transactie wordt 1,7% over het totale aankoopbedag in rekening gebracht. Voorbeeld: aankoopbedrag € 100 wordt 100 + 1,70 = € 101,70.
paypal-logoIndien je beschikt over een Paypal account met een toereikend saldo, dan kun je betalen via je Paypal rekening. Betalen via Paypal geeft je extra zekerheden, waaronder kopersbescherming.

Met een PayPal account kun je ook met je creditcard betalen, door deze aan je PayPal account te koppelen. Wij accepteren betalingen met creditcard via PayPal van klanten uit de gehele wereld.

Kosten: per transactie wordt 2,5% over het totale aankoopbedag in rekening gebracht. Voorbeeld: aankoopbedrag € 100 wordt 100 + 2,50 = € 102,50.
Kies je voor 'bankoverschrijving', dan dien je na afronding van de besteltransactie de betaling zelf te verrichten via je bank, bijvoorbeeld d.m.v. internet bankieren. Je bestelling wordt in behandeling genomen, nadat wij je betaling hebben ontvangen en geverifieerd.


Kosten: GEEN
mistercash-logo

Belgische klanten kunnen gebruik maken van BanContact/Mister Cash, waarmee zij gemakkelijk en volkomen veilig kunnen betalen. Met Mister Cash wordt het bedrag direct overgeboekt naar onze rekening en is een bestelling snel in huis.

Kosten: GEEN
sofortbanking-logo

Internationale en Duitse klanten kunnen gebruik maken van Sofort Banking, waarmee zij gemakkelijk en volkomen veilig kunnen betalen. Met Sofort Banking wordt het bedrag direct overgeboekt naar onze rekening en is een bestelling snel in huis.

Kosten: GEENVerzenden

Voor het verzenden van pakketten hebben wij een doorlopend contract met Parcel International. Via deze provider kunnen wij per af te leveren bestelling kiezen uit bekende vervoersbedrijven zoals DHL, DPD, FedeX, Post NL en UPS. Dit heeft als voordeel dat wij niet met elk vervoersbedrijf afzonderlijk een overeenkomst hoeven aan te gaan en dat wij steeds per type zending kunnen kiezen voor de best passende vervoerder.

Gratis verzenden

Voor bestellingen van standaard catalogusproducten met een bestemming binnen Nederland en met een prijs van meer dan 50 Euro is gratis verzenden van toepassing. Onder standaard catalogusproducten wordt verstaan: alle producten behalve diensten, maatwerk computers, laptops en MRAS Systems. Sommige speciale aanbiedingen kunnen uitgezonderd zijn van gratis verzenden.

Afhalen

Het afhalen van bestellingen kan uitsluitend op afspraak. Kies je voor afhalen, dan nemen wij altijd contact op om in overleg een afspraak te plannen. Aan het afhalen van bestellingen zijn uiteraard geen kosten verbonden.